söndag 17 februari 2013

I ridhuset...

Idag var det min tur att få följa med R till hennes ridlektion på Skogslotten. Vi får turas om Anders och jag då vi båda tycker det är kul att följa med och titta på när R rider.

Hästen hon red på idag heter Balder och är en Welsh Mountain ponny på 118 cm i mankhöjd. Han är ganska svår att få i galopp då han hellre travar riktigt snabbt istället för att galoppera...men idag lyckades R galoppera i ett helt varv på honom :).

Finaste R på Balder innan lektionen börjar
Det var hoppträning idag, först fick det trava över markbommar i båda varven för att avsluta med att hoppa på hinder längs ena långsidan. Balder var lite svår att få igång i trav så efter en stund fick R ett spö av tränaren och då gick det lättare att få igång honom :).

Ridlektion på min fina Anil
Oj vad jag saknar ridningen när jag står och tittar på när R rider...vill så gärna själv rida och hoppa. Jag vill också rida lektion och lära mig nya saker, saknar det så att det gör ont i hjärtat :(...visste att jag skulle sakna ridningen och min knashäst, men inte att jag skulle sakna det så otroligt mycket.

Härlig ridtur i skogen, klätterrundan

2 kommentarer:

Jenny sa...

Blir saknaden efter ridningen för stor, så får du gärna komma och rida Bazze :-)
Kram

Ulrika Larsson sa...

Kommer gärna och rider Bazze någon gång framöver och kanske ta ett skutt eller två över något hinder om jag får...är ju en hopptjej ;-). Kramis