måndag 25 augusti 2014

Yogakort

Nu har jag gjort slag i saken och köpt mig ett yogakort på Kavitas Yogacenter, bestämde mig för ett 15 kort så får jag köpa ett nytt ifall jag skulle behöva mer under hösten. Planen är att jag ska gå på åtminstone ett pass i veckan och jag tyckte verkligen om lunchpasset som hon har på tisdagar och torsdagar...vem vet kanske till och med blir två pass i veckan om tid finns ;).

Nu har jag bokat in mig på ett pass på torsdag, blir intressant att se hur det funkar efter onsdagens ridlektion...fniss, får nog vara glad om jag kommer ner i meditationsställning ;).

Min yogakompis här hemma...väldigt bra på avslappningsövningarna :)

2 kommentarer:

Anki Johansson sa...

Är det bra där på yogacentret? Jag har sett reklam för det och funderat på om jag skulle testa… Kroppen vill ju inte riktigt vara med nu när hösten knackat på och jag arbetar inom vården igen, men jag antar att det kanske kan hjälpa på lite sikt med kontinuerlig yoga?

Ulrika Larsson sa...

Jag tycker att det är bra, bra instruktör och fräscha lokaler.
För mig passar det extra bra då det ligger max 5 minuter från mitt jobb och att jag kan gå på lunchen.

Känner stor skillnad i kroppen om jag yogar kontinuerligt eller ej, får betydligt mindre ont och kan lättare hantera stress.

Man kan testa ett mediyogapass och ett vanligt kundalinipass innan man bestämmer sig för om man vill köpa kort där eller ej.