söndag 3 augusti 2014

Uppvisningen

Trött och busig ponny som inte riktigt vill samma som sin ryttare
Igår var det avslutning på tjejernas dagridläger och de hade en uppvisning för oss föräldrar. De hade gjort sina hästar så fina och det var stolta och lite nervösa tjejer som ställde upp på medellinjen. De fick presentera sig själva och sin häst.

Pigg hopphäst och fina rosetter
På uppvisningen red de ett kort dressyrprogram, hoppade en bana följt av att de red barbacka. J:s häst var trött och seg i värmen, ville inte alls vara med. Hon kämpade och kämpade, men det är inte lätt...till slut ramlade hon av under barbacka ritten och blev då ledsen och besviken, men upp skulle hon och red klart uppvisningen, tuff liten tjej.

Efter uppvisningen var det dags för bl a utdelning av "veckans...", dvs på vilket sätt de har utmärkt sig under veckan.

J blev utnämnd till veckans utveckling med motiveringen att hon inte ridit så länge och att hon utvecklats och lärt sig så otroligt mycket under denna vecka.

J och Baileys
R blev utnämnd till veckans kompis med motiveringen att hon och N blivit så otroligt bra kompisar och höll ihop hela tiden.

R och Tingeling
Sedan blev det dags för prisutdelning i "handy horse"-tävlingen som de haft under veckan, där de skulle rida en bana med olika stationer två varv och ha så lika tid som möjligt. J kom på en femte plats och R:s kompis N vann den tävlingen.

Nu var ridlägret slut och det återstod bara fotografering, fika, säga hej då till hästen och kompisarna...inte lätt att få med tjejerna hem, de har haft superkul och längtar redan tills de träffar hästarna och kompisarna igen.

Inga kommentarer: