lördag 2 augusti 2014

Dagridläger

Förväntansfulla tjejer

I måndags var det två förväntansfulla tjejer som "tidigt" på morgonen begav sig till Skogslotten för ett sex dagar långt dagridläger. De samlas kl 8.30 och hämtas kl 17, blir långa dagar men vad gör väl det när man är med hästar och kompisar :).

R har haft en häst som heter Tingeling som är en korsningsponny med en mankhöjd på 125 cm. En pigg häst som älskar att hoppa och som blivit R:s nya favorit.

J har haft en shetlandsponny som heter Baileys och som hon bara älskar...har ramlat av ett par gånger men det blev hon bara glad över för då fick hon bjuda på fika => jag fick baka några kladdkakor som hon hade med sig.

På eftermiddagarna när jag hämtat dem bara bubblar det av berättelser om vad de gjort under dagen och hur fina "deras" hästar är...supertrötta,, fnissiga och bara såååå lyckliga :).

Idag är det avslutning med uppvisning för oss föräldrar och det ska bli så spännande att se, de har lärt sig så otroligt mycket under denna vecka och haft superkul...de längtar redan till nästa ridläger ;). Bilder och mer info från uppvisningen kommer i ett senare inlägg.

Inga kommentarer: