fredag 3 augusti 2012

Russ, riddare och lata dagar på standen

Nu börjar vår underbara vecka på Gotland lida mot sitt slut. Denna gång har Gotland visat sig från sin bästa sida, solen har skinit från en näst intill klarblå himmel med små tussmoln :-). Det regn som har kommit har fallit på natten med inslag av åska.

På måndagen var vi på russpremiering på Lojsta hed och fick se de vilda russen...oj vilka fina föl det var och R blev helt såld på dem. Mer bilder och info kommer i ett senare inlägg.

Ett alldeles underbart vackert föl på Lojsta hed
På tisdagen åkte vi till Gervide gård, där gav jag och R oss ut på en ridtur tillsammans. R red russet Tundra och jag fick rida en ganska liten korsningsponny som hette Zana. J och Anders stannade kvar på gården och tittade på djuren och gav sig ut på en liten ponnyridtur. Mer bilder kommer i ett senare inlägg.

Ponnyn som J red på
På kvällen åkte vi till Visby och tittade på ett tornerspel, vilken upplevelse...riddarna, hästarna, gycklarna och   alla de regler som finns för hur publiken ska agera under själva spelen. Tjejorna blev helt betagna av den vinnande riddaren, Riddaren av silverkorset :-).

Spännande...

Tjejorna med Riddaren av silverkorset
De övriga dagarna har vi mest spenderat på stranden med sol, bad och letandes fina stenar och snäckor...en helt underbar tillvaro som jag önskar att man kunde få lite mer av. Dagarna liksom flyter ihop och man kommer in i ett lugn som känns helt underbart. Bara älskar att höra vågorna rulla in mot stranden och känna solen värma kroppen...underbart :-).

Favoritstranden vid Ljugarn

Inga kommentarer: