måndag 27 augusti 2012

Funderingar en måndagskväll

Nu var det ett tag sedan jag skrev något inlägg här på bloggen, men det har varit så otroligt mycket just nu att saker som jag normalt brukar hinna med har liksom inte hunnits med. Har varit en tid med många funderingar och tankar...hur ska jag få ihop allting?

Längtar tillbaka till Gotland och havet, bara få vara och hitta balans i tillvaron...
Har kommit till insikt att det är många saker som behöver förändras för att det ska fungera framöver och det är inte lätt att börja titta på vad som måste prioriteras bort. För i en idealisk värld så skulle jag ha haft både ork, tid och kraft att hinna med allt som jag vill göra...men nu är det många saker som bara känns som ett måste och ett stressmoment :-(. En tanke har börjat gro inom mig och den tanken är jag inte så säker på om jag gillar, men det är kanske en åtgärd som måste till för att få bort ytterligare ett stressmoment.

En härlig dag i somras tillsammans med mina fina tjejor
Har inte hunnit/orkat med att åka till stallet så mycket den senaste tiden, värken och tröttheten har tagit överhanden. Anils hovar har blivit sämre igen och hans ena framhov är riktigt dålig igen :-(. Har inte vågat/kunnat rida honom då skon på den trasiga framhoven sitter halvlöst. Imorgon kommer hovis och då får vi troligtvis plocka av skorna...finns inte så mycket att fästa sömmen i på den trasiga framhoven.

Trasig hov igen...
Sitter och försöker läsa på nätet vad man kan göra åt trasiga hovar, men hittar inte något riktigt bra tips. Har fått tipset att smörja in hovarna med bivax, vilket kan vara värt att prova...löser inte problemet direkt, men på lång sikt. Finns även plast som man kan laga hoven med, men vet inte om det är lösningen...kanske behöver andra skor...nu blir det i alla fall spännande att se vad hovis säger imorgon.

Inga kommentarer: