onsdag 16 januari 2013

Datum bestämt

Busig liten ponny
Idag blev det bestämt vilket datum som de kommer och hämtar Anil, den 25/1 flyttar han till sitt nya hem.
Oj så många känslor det bubblade upp inom mig, samtidigt som det känns riktigt bra bara brast något inom mig...hade riktigt svårt att hålla tillbaks tårarna, fick gå in i ett konferensrum på jobbet där jag kunde sitta en stund och låta tårarna komma.

Kall vinterdag i januari 2010
Nu har det blivit på riktigt, avtal framtaget, stallplatsen uppsagd och datum bestämt för flytten. Blir en stor förändring att inte ha en häst längre. Den senaste tiden har det mest känts jobbigt att veta om att jag inte hinner/orkar med att var med min häst, så med det i åtanke känns det bra att han får komma till någon som kan ge honom den tiden.

Nyfiken
Jag kommer att sakna de stunder jag och tjejorna åkt dit och haft en mysig stund tillsammans eller när jag själv fått ett par timmar för mig själv. Fått rida ut i skogen eller bara skruttat runt på ridbanan...nu försvinner den delen av min vardag och det kommer kännas tomt...riktigt tomt, även om jag vet att det är det bästa just nu.

Ett pass på ridbanan i somras

1 kommentar:

Jenny sa...

En stor förändring för både dig och Anil.
Jag kommer också sakna honom och minns alla härliga ridturer vi har tillsammans du, jag, Anil och Pamina. Speciellt Anils glädjegalopper i skogen :-)
Pussa honom från mig också innan han åker!