söndag 19 januari 2014

Werwa

Finaste R och Werwa
Förra veckan när vi åkte till stallet hade jag glömt min mobil => kunde inte ta några fina bilder på R och hennes nya favorithäst Werwa, men idag kom jag ihåg mobilen :).

Trött liten häst, tur att det inte var Kakan som R skulle rida ;)

På dagens lektion fick de galoppera väldigt mycket på A- och C-volten och vara noga med att hålla en jämn fördelning...inte alltid det lättaste, men de var riktigt duktiga. De red även en övning där de vände rätt upp vid A och travade över två bommar för att sedan rida rakt ut vid C och var annat ekipage red åt höger och var annat red åt vänster. När de kom upp till A igen var de tvungna att planera sin väg så att det inte blev stopp när de skulle vända rakt upp mot C igen. Klurigt och ibland blev det kö, men efter en liten stund fick de till fördelningen bra och övningen gick med fint flyt :).

Eftermiddagen kommer jag att få avnjuta i Teknikhallen i Norrköping då båda tjejerna ska träna fotboll...kommer att vara lagom frusen och trött innan vi är hemma igen. Ska bli skönt att få avsluta dagen under en yllefilt framför Ponnyakuten tillsammans med tjejerna :).

Inga kommentarer: