lördag 11 januari 2014

97 gånger kvar...

Lördag = ridlektion för J på Skogslotten och idag skulle de byta häst. J var väldigt förväntansfull och blev lite besviken när hon fick den häst som hon absolut inte ville ha...Lill Blixten. Han är lite busig när man rider honom och så är han väldigt sur i spiltan...ser man inte upp så får man ett tjuvnyp i knävecket eller i ansiktet om det är det som är närmast.


Lektionen började inte alls bra, när de skrittade drog han i tyglarna hela tiden och det blev inte bättre när de skulle trava. J hamnade på tå och föll fram över halsen på honom, när hon sedan försökte ta sig tillbaka till sadeln så svängde han tvärs över ridbanan och J föll av...tårarna rann och hon ville absolut inte rida mer. Till slut enades vi om att jag skulle gå/springa med henne resten av lektionen. Först i början grät hon och var jättespänd, men mot slutet travade hon själv och var betydligt mer avslappnad...så nu har hon bara 97 gånger kvar att ramla av innan hon blir en bra ryttare ;).


På eftermiddagen har vi firat Anders som fyller 45 år på måndag. Vi bjöd på en supergod smörgåstårta från Ninas och som tur är blev det lite över så att vi kan njuta av den imorgon ;).

Inga kommentarer: