söndag 16 februari 2014

En lugn helg

Denna helg har varit en tämligen ovanlig helg...vi har inte haft en massa saker inplanerade och det har funnits utrymme för att ta det lugnt :).

Då R har bytt dag för sin ridning så är det bara J som har ridning på helgen. Igår var det hoppning på schemat och det är inte så lätt att få till hoppningen när man har en häst som är lite lat av sig. Han ville helst skritta och J fick kämpa rejält för att få igång honom i trav. De fick hoppa en liten bana och mot slutet gick det riktigt bra för J.

J och Napoleon
När vi gick tillbaka till stallet smet Napoleon in i en annan hästs spilta...fanns ju hö där...J hade inte en chans att hålla emot och gjorde sig lite illa när hon försökte hålla emot hästen. Jag fick hjärtat i halsgropen, var så nära att hon kunde blivit klämd av hästen. Om det skulle hända igen så har jag sagt till J att det är bättre att bara släppa taget än att försöka hålla emot...hoppas bara att det inte händer igen. Nästa vecka ska de byta häst, hoppas hon får en häst som är lite piggare då.

Med feber i kroppen har jag inte orkat göra mycket utan mest tagit det lugnt och läst i min bok, äntligen har jag läst ut den ;). Har många tankar och funderingar som snurrar runt i huvudet på mig som jag måste sortera ut och ta tag i...när tankarna kommer smygande på natten och stör sömnen har det gått lite väl långt...problemet är bara vad jag ska göra...suck!

2 kommentarer:

Jenny-Erika sa...

Jobbigt med massa tankar som snurrar i huvudet. Hoppas du snart får lite ordning på det... Vill du komma o koppla av o snosa häst kan du bara höra av dig.
Även om du inte orkar rida, så kan du ju borsta o mysa om du vill :-)
Prata om du vill.... Annars bara vara i stallet utan krav... <3
Kramar

Ulrika Larsson sa...

Tack Jenny :), kommer gärna och kopplar av i stallet framöver...kroppen får göra lite mindre ont först, är på väg åt rätt håll med små, små steg :).
Tankarna och funderingarna börjar också falla på plats, och det känns riktigt skönt.
Kram