söndag 17 mars 2013

Prova på

Idag har J varit på prova-på ridning på Skogslotten och hon blev överlycklig så fort hon fick se hästen hon skulle rida på. Hon fick rida en ny häst som heter Skrållan, en riktig liten prinsessa :). Lektionen var 30 minuter och hon sken som en sol lektionen igenom och hon vill fortsätta att rida.

J och Skrållan
Då det är fullt i alla nybörjargrupper så har jag ställt henne i kö till den som är på söndagar och anmält henne till prova-på lektion nästa vecka också...nu har jag två stycken hästtjejer :). Medan vi väntade på att R skulle rida sin lektion åt tjejorna glass i solen...underbart.

Glass i solen :)
R som varit sjuk de senaste två gångerna ville verkligen inte missa en lektion till, så hon kämpade på bra hela lektionen trots att hon inte mår bra. Hon fick rida på Darling och lektionen började med att de red en tur i skogen. J och jag passade på att njuta en stund i solen. Sedan avslutade de i ridhuset med trav och galoppövningar...var en trött men mycket glad R som satt av hästen efter lektionen, nu längtar vi alla tre tills nästa söndag för en ny mysig eftermiddag på Skogslotten :).

R och Darling

Inga kommentarer: