lördag 13 juli 2013

Veckans dressyrryttare

R efter uppvisningen
Denna vecka har R gått på dagridläger på Skogslotten och idag var det avslutning och uppvisning för föräldrar och syskon. R hade hoppats att de skulle få hoppa men då det var många av barnen som inte ville hoppa red de en kadrilj till musik istället...de var så duktiga :).


Alla barnen fick en rosett med en speciell utnämning och R blev utnämnd till veckans dressyrryttare, trots att hon brinner mer för hoppning så hade hon utmärkt sig i dressyren med sin sits, hållning och balans...min fina hopptjej får en utmärkelse som dressyrryttare, blir så stolt ;).

Veckans dressyrryttare :)
R har lärt sig så otroligt mycket denna vecka på ridlägret och har "vuxit" rejält...har helt plötsligt en stor hästtjej som både kan tränsa och sadla en häst själv, hoppa en liten bana med hinder som är 30 - 40 cm höga och som kan hämta in en småbusig häst från hagen.

Fina Alva
Under veckan har hon och en annan tjej delat på Alva, som är en Shetlandsponny med en mankhöjd på 106,5...och hon kan vara väldigt envis och lite busig ibland, men det löste R och hennes kompis galant :). Denna vecka har varit en toppenvecka med hästar, fint väder och massor av nya kompisar och jag tror att R redan längtar till nästa år då hon får gå på läger igen.

Alla hästtjejerna i familjen
Vi tog givetvis massor av bilder denna mysiga eftermiddag och några av dem finns med i inlägget :).

Fina J
Mina fina hästtjejer
Fina R

J ville provsitta lite
Man måste vara fin i håret när man rider dressyr...

2 kommentarer:

Jenny-Erika sa...

Vad härligt att hon haft det bra på lägret. Synd att hon missade hoppningen på avslutningen... Förstod ju på henne att det var det hon ville :-) Men roligt att hon blev veckans dressyrryttare. Jag är inte förvånad efter det jag sett henne rida :-)

Och vilken fin bild, den första i inlägget på er alla tre. Jättefin :-)

Ulrika Larsson sa...

Tack :).
Hon är supernöjd med lägret och har haft jättekul.

Blev många fina bilder idag och det var inte lätt att välja ;).

R älskar hoppning, men jag tror nog att dagens utmärkelse kommer sporra henne mer i dressyren då hon är duktig på det :).